Nieuwtjes bij MÜPRO Online-Shop

26.10.2022 - Nieuw: VARIO Spansysteem voor rails en draagprofielen

In bestaande of nieuw bouwsituaties is het vaak nodig om frameconstructies te versterken met bijvoorbeeld draadstangen. Het nieuwe VARIO Spansysteem van MÜPRO biedt maximale flexibiliteit en maakt variabele afspanning aan de constructie en betrouwbare versteviging van frameconstructies mogelijk. De traploze hoekverstelling maakt het systeem bijzonder gebruiksvriendelijk en maakt een flexibele en eenvoudige installatie mogelijk.


Naar het persbericht


03.02.2022 - Nieuw: Flexibele glijslee voor zware leidingbevestiging

In de industrie zijn flexibele oplossingen voor de leidingbevestiging vereist. Aan deze eisen wordt voldaan door de nieuwe traploos in hoogte- en hellingverstelbare glijsleeën van MÜPRO. Dankzij de nieuwe, bijpassende klemsets met of zonder glijplaat en de overige toebehoren kunnen de glijsleeën snel en eenvoudig ter plaatse worden uitgebreid tot geleiding, glij- of vastpunten.


Naar het persbericht


14.06.2021 - Wij staan voor u klaar

Zelfs in deze uitdagende tijden ondersteunen wij u met onze diensten en producten en doen wij ons best om onze service te waarborgen.

De MÜPRO Groep produceert een groot deel van haar eigen producten. We zijn daarom grotendeels onafhankelijk van externe verwerkings- en servicebedrijven in het productieproces en betrekken ons staal momenteel bij zes verschillende Europese leveranciers. We zijn ook breed gepositioneerd in de verdere inkoop van materialen en zijn niet afhankelijk van de markten die momenteel worden getroffen. We kunnen dus eventuele gedeeltelijke storingen compenseren en zo het risico met betrekking tot de productie- en leveringscapaciteit van onze producten verminderen.

In overeenstemming met de huidige situatie en op basis van de maatregelen die we hebben genomen, verwachten we momenteel geen grotere impact op ons vermogen om te leveren. Integendeel, wij zijn ervan overtuigd dat de MÜPRO Group uw betrouwbare leverancier in de bevestigingstechniek is, vooral in deze buitengewone en moeilijke tijden. 

Als u vragen heeft over deze of andere onderwerpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Nu contact opnemen


10.06.2021 - Onze referenties

Elk project biedt zijn eigen uitdagingen en vraagt om passende oplossingen voor een optimale bevestiging – zowel in termen van de producten als in het professionele ontwerp.

Wij ondersteunen u met praktische advies voor het bevestigen van leidingsystemen en helpen u bij het uitvoeren van uw installaties. De succesverhalen van onze klantprojecten spreken voor zich – bekijk onze referenties!


Naar onze referenties


08.06.2021 - Welkom op onze nieuwe MÜPRO Online-Shop!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website van MÜPRO en in het bijzonder onze nieuwe online shop! 

Ontdek onze online shop met veel nieuwe functies:

  • Nieuwe vormgeving, intuïtieve navigatie en gebruikersvriendelijk
  • Nieuwe functies, accountbeheer, vrijgave-procesen, …
  • Vertrouwde functies, voor u geoptimaliseerd: orderoverzicht, templates, projecttoewijzing, berekenprogramma's,...
  • Nieuwe incentives in onze incentive shop voor alle deelnemers aan het MÜPRO-bonusprogramma

… en veel meer!


Direct naar de E-Shop

Naar het persbericht

Heeft u vragen over de E-Shop? Naar FAQ