MÜPRO lanceert een nieuwe Online-Shop

Een verbeterde gebruikerservaring en nieuwe functionaliteiten op het gebied van accountbeheer bieden meer comfort en snelheid bij het selecteren van producten en het bestelproces.

MÜPRO presenteert de nieuwe online shop op www.muepro.nl. Door gebruik te maken van nieuwe software biedt het onze klanten de hoogste functionaliteit voor een snelle en veilige verwerking van hun online bestellingen. Verbeterde gebruikersbeheer en nieuwe intuïtieve filter- en zoekfuncties zorgen ervoor dat de klant met slechts een paar klikken sneller bij het gewenste product komt.

Nieuwe functionaliteiten in het dashboard "My MÜPRO" maken het mogelijk voor de klant om het accountbeheer individueel aan te passen, autorisaties en goedkeuringsprocessen volgens hun eigen behoeften in te stellen: De klant kan bijvoorbeeld zelfstandig extra gebruikers voor zijn account aanmaken en bepalen welke authorisaties de nieuwe gebruikers krijgen.

Nieuwe download mogelijkheden combineren alle beschikbare inhoud centraal op één plek. Het biedt snelle toegang tot vereiste technische documenten of informatiemateriaal met gratis downloads.

Naast nieuwe functies zijn bestaande functionaliteiten van de oude online shop geoptimaliseerd, zoals projecttoewijzing, het opzetten van bestelsjablonen en het ophalen van de bestelgeschiedenis.

Deelname aan het MÜPRO-bonusprogramma is ook nog steeds mogelijk in de nieuwe online shop: klanten kunnen punten verdienen bij het online winkelen en deze inwisselen in een nieuwe incentive shop voor tal van producten in natura. 

Naast de nieuwe technische en functionele diensten zorgen gerichte contactformulieren op verschillende plaatsen in de E-Shop ervoor dat vragen snel en eenvoudig bij de juiste contactpersoon geplaatst kunnen worden. "Direct contact met onze klanten blijft voor ons erg belangrijk. De nieuwe online shop is een digitale aanvulling op onze offline dienstverlening op het gebied van klantadvies en sales“. De nieuwe MÜPRO Online Shop maakt deel uit van de digitale strategie van MÜPRO om klanten op de best mogelijke manier online producten en diensten te kunnen aanbieden en voor de toekomst gepositioneerd te blijven op het gebied van e-commerce.