Leveranciers

Lieferanten

MÜPRO groeit dynamisch verder. Groei met ons!

We breiden ons assortiment voortdurend uit en zijn op zoek naar geschikte leverenaciers die zich samen met ons willen ontwikkelen en succesvol willen zijn.

Wat we verwachten van onze leveranciers

Als u geïnteresseerd bent in een samenwerking met MÜPRO dan moet het respect voor mens en natuur en het duurzaam handelen voor u net zo belangrijk zijn als voor ons. Van onze leveranciers verwachten wij milieu- en sociale verdraagzaamheid in de productie en handel, met inbegrip van CO2-emissies en andere ecologische aspecten. Voor ons is het een centraal verlangen, dat ook onze leveringspartners in overeenstemming met onze ondernemingswaarden handelen en ons het respecteren van de mensenrechten, met name het verbod op kinderarbeid, en de naleving van de bescherming van het milieu en anti-corruptie wetten, de veiligheid van producten en transparantie bindend toezeggen.

Zo wordt u leverancier van MÜPRO

Behoort u tot de besten in uw productprogramma en wilt u samenwerken met een internationale partner om gezamenlijk groei te realiseren? Dan vul aub het formulier voor leveranciers zo compleet mogelijk in en stuur het ons per e-mail naar purchasing@muepro.de. Wij bekijken uw gegevens zorgvuldig en zullen ons op korte termijn met u in verbinding stellen.
Heeft u meer vragen?