Carrière in de verkoop

Met expertise en passie

Start je carrière in de MÜPRO buitendienst! We willen onze klanten de best mogelijke ondersteuning bieden en zijn altijd op zoek naar competente versterking voor ons verkoopteam.

10 redenen om te solliciteren bij MÜPRO

Eigen dagplanning

Voor zover mogelijk bepaal je zelf je dagelijkse routine. De werkzaamheden vinden plaats op locatie van de klant, waardoor MÜPRO de kantooruren tot een minimum beperkt.


Persoonlijk klantencontact

Voor uw klanten bent u het eerste aanspreekpunt, scoor met uw persoonlijkheid!


Kwalitatief hoogwaardige produkten

MÜPRO staat al jaren synoniem voor kwaliteit en vooruitgang. Met onze producten "Made in Germany" hebben we samen met onze klanten een goede naam.


Scoren met technische kennis

Uw klanten zijn bekwaam, u ook! Communiceer op gelijke voet en adviseer. We verkopen niet alleen producten, we leveren ook oplossingen.


Collegialiteit

Vertegenwoordiger is soms een beetje eenzaam, MÜPRO hecht een groot bedrag aan het "wij-gevoel". Of het nu gaat om de collega's in de verkoop, de technische ondersteuning of de collega's op het hoofdkantoor – u vindt altijd een behulpzame collega voor uw zorgen en antwoorden op uw vragen.

Moderne uitrusting

Uw mobiele kantoor is uw bedrijfswagen, die u natuurlijk ook mag privé gebruiken. Met uw iPad en laptop ben je onderweg goed uitgerust.


Verdienmodel

Met ons salarismodel bieden we je zekerheid door middel van een minimum, maar ook de beste kans om het beste te verdienen met topprestaties.


Ondersteuning tijdens en na de introductie

Vanaf het eerste moment word u ondersteund om een succesvolle MÜPRO-verkoopprofessional te worden. Uw manager en uw ervaren collega's geven onderweg waardevolle tips en helpen bij problemen met advies en ondersteuning.


Afwisseling

Geen dag bij MÜPRO is hetzelfde als de andere, elke klantafspraak is anders. Verveling komt niet voor! Bestaande klantafspraken, nieuwe klantaankopen en administratieve taken bepalen het dagelijks leven. Dit wordt aangevuld met meereisdagen, groepsbijeenkomsten en trainingen.


Persoonlijke ontwikkeling

Onze salesmanagers zien zichzelf vooral als coaches van hun medewerkers. Je brengt talent, bereidheid om te presteren en leerbereidheid, dan maken we je samen met jou succesvol. 

Wat moet je meenemen?

Technisch inzicht en verkooptalent – de juiste combinatie voor uw succes bij ons.

Technische kennis

Bij MÜPRO kopen klanten oplossingen, niet alleen producten. Dit vereist een hoog niveau van vakbekwaamheid om een passend goed advies te garanderen. Bereidheid om te leren en interesse in onze producten zijn de basis voor uw succes. Uiteraard helpen we om deze competentie dienovereenkomstig en continu te ontwikkelen door middel van een degelijke introductie en ons scholingsprogramma.

Verkooptalent

Salestalenten staan graag in contact met mensen en kunnen hun collega's inspireren. Ze zijn communicatief vaardig en hebben een sterke, positieve overtuigingskracht. Echte verkooptalenten kunnen niet worden tegengehouden door tegenslagen en elk succes motiveert hen. Hier bij MÜPRO zijn we op zoek naar ambitieuze mensen die dergelijk talent willen brengen en inzetten. Wij ondersteunen je met coaching en individuele ondersteuning om dit verder uit te breiden. 

Start uw carrière bij MÜPRO!