Uw sollicitatie

Solliciteren bij MÜPRO

Word onderdeel van een bedrijf met traditie en toekomst. Solliciteer bij ons! Hier vindt u enkele tips voor uw sollicitatie bij MÜPRO.

Het sollicitatieproces

Alle binnenkomende sollicitaties worden zorgvuldig beoordeeld door onze HR-afdeling in samenwerking met de betreffende afdeling. Houd er rekening mee dat dit selectieproces enige tijd kan duren. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en informeren u over de status van uw sollicitatie.

Tip: Een complete sollicitatie draagt bij aan een snellere verwerking. Vergeet dus niet om informatie te verstrekken zoals beschikbaarheid of salarisverwachtingen. We hebben deze informatie nodig om uw aanvraag te verwerken.

De sollicitanten die het beste passen bij de eisen van het functieprofiel, worden opgenomen in de meer gedetailleerde selectie.

Solliciaties voor de andere afdelingen

Een kort telefonisch interview kan de eerste stap zijn om contact met u op te nemen, waar we u kort leren kennen en eventuele vragen verduidelijken.

Als u door ons wordt uitgenodigd voor uw eerste persoonlijke ontmoeting, vindt dit meestal plaats op het MÜPRO-hoofdkantoor. Een vertegenwoordiger van de afdeling en de personeelsafdeling is meestal aanwezig. Je krijgt de kans om MÜPRO te leren kennen en we krijgen een idee van jou als potentiële medewerker.

Een tweede face-to-face interview vormt de basis voor de uiteindelijke beslissing. Afhankelijk van de functie kunnen testen (schriftelijk of als online test) het sollicitatieproces aanvullen.

Sollicitaties voor de verkoop buitendienst

Als u bij ons solliciteert voor een functie in het verkoop, voorziet het proces meestal in een korte face-to-face ontmoeting met de betreffende manager in uw regio.

Daarna vindt er een intensief, multimodaal interview plaats op ons hoofdkantoor. Naast een sales executive zal ook een vertegenwoordiger van de afdeling human resources aan dit gesprek deelnemen.

Daarna zal spoedig een beslissing over een eventuele contractaanbieding worden genomen.

Tips voor een succesvolle sollicitatie


Hoe solliciteer ik?

Dien uw sollicitatiedocumenten in via ons online sollicitatieplatform. U ontvangt automatisch een sollicitantenaccount. Het Privacybeleid geeft u maximale transparantie en bescherming van uw persoonlijke gegevens. Gelieve niet te solliciteren per e-mail of post, omdat de verwerking niet kan worden gegarandeerd.


Welke bijlagen moet mijn sollicitatie bevatten?

Om vanaf het begin een zo volledig mogelijk beeld van je carrière te krijgen, vragen we je om ons een motivatiebrief, CV en diploma’s  te verstrekken.


Kann ik op eigen initiatief solliciteren?

Op ons kandidatenportaal heeft u ook de mogelijkheid om op eigen initiatief te solliciteren. Sollicitaties van gemotiveerde en gekwalificeerde kandidaten zijn altijd welkom.

Voor spontane sollicitaties is het belangrijk dat ze op een zinvolle manier worden geformuleerd. Geef aan in welke afdeling of positie u bijzonder geïnteresseerd bent en waarom. Als uw profiel voor ons interessant is, hoewel we u momenteel geen geschikte functie kunnen aanbieden, nemen we contact met u op om (onder voorbehoud van uw toestemming) uw documenten op te nemen in onze sollicitantenpool en kunnen we op een later tijdstip contact opnemen. In sommige gevallen kan dit ook vrij snel.


Aan wie kan ik vragen stellen?

Ons wervingsteam beantwoordt graag al uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken op het centrale nummer: 045-5421166. Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.m en 16.m uur. U bent ook van harte welkom om ons een e-mail te sturen.

Vragen over uw sollicitatie?
Uw wilt graag solliciteren?